Huvudmenyn
Produkter
Tjänster
Design & Hotell
Företaget
Pressklipp
Kontakt

webmaster@cixit.se

Inbyggda System

RealFast

Besök våra hotellgäster

Webbhotell & Webbdesign

Här följer ett urval av de webbplatser vi producerat. Stora projektplatser såväl som enkla hemsidor för små företag.

tekniq.nu
För teqniQ skapade vi en mycket användbar och interaktiv webbtjänst. Utseendet följer projektets trycksaker och annat material som de tidigare producerat.
Här skräddarsydde vi administrationssystem och databaser precis efter kundens önskemål. Webbplatsens användare kan själva uppdatera flera av sidorna tack vare enkla webb-interface där inga förkunskaper inom HTML eller programmering krävs.

DigFab
Tillsammans med Wizard Produktutveckling har vi byggt upp detta projektverktyg för webben. Tack vare att tidrapporter, kalender, möten, checklistor, filarkiv, inköpsbudgetar m.m. är samlat på ett ställe så är det enkelt för alla som är involverade i ett projekt att få en komplett överblick på det, oavsett var de sitter och jobbar. Allt de behöver är en webbläsare. (OBS! Länken går till en demo av verktyget eftersom det är en betaltjänst.)

RealFast
En genemsam portal till de 5 olika bolagen inom RealFast. Hemsidan fungerar som en sammastrålningspunkt för de anställda som ständigt håller den uppdaterad med nyheter och aktiviteter.