Tjänster

Huvudmenyn
Produkter
Tjänster
Design & Hotell
Företaget
Pressklipp
Kontakt

webmaster@cixit.se

Nätverk

Våra nätverkstjänster innebär bland annat att vi levererar e-mail, har vårt eget webbhotell med mera. Vi kan även erbjuda tillverkning av hemsidor till bra priser. Läs mer om detta under rubriken Design & Hotell.

Genom att kombinera våra Internettjänster med vår kunskap om avancerade datorsystem kan vi erbjuda tekniskt väldigt avancerade lösningar. Detta kan röra sig om exempelvis databastlillämpningar och olika typer av ordersystem.

Support

Vår supportlinje står öppen när du vill ha hjälp. Vi kan erbjuda såväl enklare kom-igång hjälp med GNU/Linux till större supportavtal med dygnetruntsupport. Inom vissa ramar kan vi även ge support på viss programvara till GNU/Linux.

I vårt supportarbete utvecklar vi också programvaror för andra företag. Det kan röra sig om allting från enkla uppdateringar av system som kunden redan har till nyutveckling av hela system.

Utbildning

Vi kan erbjuda utbildning inom programvara såsom GNU/Linux, Emacs, GNU CC och Adobe Photoshop. Vi samarbetar med fler företag för att få fram utbildningar som passar våra kunder. Vi anordnar även mindre föreläsningar direkt på plats hos kund om så önskas. Idag kan vi erbjuda föreläsningar bl.a. med följande rubriker:

  • GNU/Linux - en första inblick (Grundkurs)
  • GNU/Linux som utvecklingsplattform
  • Skapa bilder med Photoshop (Grundkurs)
  • Djupdykning i Photoshop (Avancerad kurs)
Ta gärna kontakt med oss för att se vad vi kan göra för er!